تهران ۱۹.۹۱° كمينه ۱۵.۷۹°  بیشینه ۱۹.۹۹°
۰۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۸
آمار کرونا| آخرین اخبار کرونا| آمار کرونا امروز 3 فروردین 1401| کرونا جان چند نفر را گرفت؟

آمار کرونا امروز 3 فروردین 1401| کرونا جان چند نفر را گرفت؟

بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، طی ۲۴ ساعت گذشته، ۶۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند.
کد خبر: ۴۰۴۸۷

آمار کرونا امروز 3 فروردین 1401| کرونا جان چند نفر را گرفت؟

آمار کرونا نشان می‌دهد که شهرستان‌های زیادی در وضعیت قرمز کرونایی هستند. آمار کرونا در ایام نوروز افزایشی می‌شود. آمار کرونا نشان می‌دهد که با افزایش موارد ابتلاء طی روز‌های آینده در نهایت به افزایش آمار فوتی‌ها منجر شود. اگر مردم و مسئولان و به خصوص مسافران رعایت پروتکل‌ها را کنار بگذارند آمار کرونا بالا می‌رود. آمار کرونا اعلام شد.

کرونا جان چند نفر را گرفت؟

به گزارش مشرق،‌ بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، در مورد آخرین وضعیت کرونا در کشور اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۳ فروردین ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، یک هزار و ۱۲۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۲۷۰ نفر از آنها بستری شدند که مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۱۴۴ هزار و ۵۳۲ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۷ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۳۹ هزار و ۸۰۲ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۶ میلیون و ۸۳۷ هزار و ۷۲۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند و یک هزار و ۸۱۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تا کنون ۴۸ میلیون و ۹۲۹ هزار و ۷۲۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است و در حال حاضر ۲۹ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۲۶ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۷۸ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۵ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

علائم بیماری
با توجه به نوع کروناویروس، علائم می‌تواند از نشانه‌های سرماخوردگی عادی مثل از کار افتادن بویایی و چشایی تا تب، سرفه، تنگی نفس، استشمام بوی تعفن در بینی و مشکلات حاد تنفسی باشد. همچنین بیمار ممکن است سرفه‌های چند روزه ظاهراً بدون دلیل نیز داشته باشد. کروناویروس مرس، برخلاف سارس، نه تنها دستگاه تنفس بلکه ارگان‌های حیاتی دیگر بدن مثل کلیه و کبد را نیز درگیر می‌کند.

در موارد حاد مشکلات گوارشی نظیر اسهال،  نارسایی تنفسی، اختلالات انعقادی خون و نارسایی کلیه نیز گزارش شده‌است که این مورد می‌تواند بیمار را به همودیالیز نیازمند کند. [۶۵]علائم کروناویروس سندرم حاد تنفسی ۲ که منجر به بیماری کووید-۱۹‌ می‌شود، معمولاً چند روز پس از آلوده شدن فرد به ویروس شروع می‌شود. اما در بعضی افراد ممکن است علائم کمی دیرتر ظاهر شوند.

براساس آمار‌ها و تحقیقات انجام شده علائم می‌توانند شامل: تب (در۴۳/۸ درصد افراد هنگام پذیرش و در ۸۸/۷ درصد افراد هنگام بستری)، سرفه خشک (در ۶۷/۸ درصد موارد)، اختلال تنفسی، احساس ضعف و خستگی و درد عضلانی (در ۱۱ تا ۱۴٪ موارد)،  اسهال (در ۳٫۸ درصد موارد) باشند. به‌طور میانگین،  دورهٔ نهفتگی علائم، چهار روز بوده‌است.

کدورت یا اصطلاحاً Ground-glass opacity در سی‌تی اسکن قفسه سینه، در ۵۶/۴ درصد موارد دیده شده‌است. ۱۷/۹ درصد از بیماران با بیماری غیر شدید و ۲/۹ درصد از بیماران با علائم شدید، هیچ‌گونه مشکلی را در رادیولوژی یا سی‌تی اسکن خود نشان ندادند.  لنفوسیتوپنی یا کاهش تعداد لنفوسیت‌های در گردش خون در ۸۳/۲ درصد افراد در هنگام پذیرش، مشاهده شد. برخی از افراد مبتلا هیچ علامتی ندارند، یا فقط علائم خفیف دارند.

اما این بیماری در افراد دیگر می‌تواند منجر به مشکلات جدی مانند ذات الریه، عدم دریافت اکسیژن کافی و حتی مرگ شود. این نشانه‌ها بیشتر در افرادی که مشکلات زمینه‌ای دیگری دارند، دیده می‌شود.

زخم و بثورات دهانی نیز به عنوان علائم جدید ابتلا به این ویروس شناخته شده‌است.

انتهای پیام
اشتراک گذاری :
ارسال نظر

آخرین اخبار روز